fb-pixel

Termeni si conditii

Vizitarea site-ului Prevento.ro presupun acceptarea acestor termeni si conditii ce pot fi modificate oricand fara o notificare in avans, de catre administratorul site-ului.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului, imagini, texte, logo, simboluri, elemente de grafica, style-uri CSS, scripturi, librarii precum si orice alte date vizibile ori nu utilizatorului este proprietatea Prevento.ro si este aparat de Legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996) precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Reproducea partiala sau integrala a site-ul (fara un acord in scris din partea noastra) precum si tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda este interzisa si va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, site-ul Prevento.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale furnizate. Site-ul Prevento.ro nu isi asuma si nu se face responsabil de erorile provenite in urma neglijentei utilizatorului asupra securitatii si confidentialitatii contului si parolei sale.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se face doar pentru urmatoarele scopuri: marketing, statistici, reclama, publicitate, gestionarea si informarea clientului asupra starii comenzii.

Datele cu caracter personal sunt folosite strict doar de administratorii site-ului Prevento.ro si nu vor fi puse la dispozitia niciunei terte persoane. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Stocarea datelor cu caracter personal se face in conditii de siguranta.

Site-ul Prevento.ro poate salva date cu caracter personal cum ar fi: numele complet, adresa, tara, numar de telefon, adresa de e-mail.

Clientul are dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal in baza unei cereri scrise si semnate, trimisa pe adresa office@prevento.ro. Fara o instiintare in scris, aceste date pot fi salvate si folosite pentru orice perioada de timp. Ne asumam dreptul de a strege datele cu caractere personal in maximum 48 ore de la primirea cererii.

Utilizatorul poate primi comunicari comerciale din partea noastra doar daca si-a dat consimtamantul expres, furnizand adresa de e-mail cu optiunea de abonare.

Actualizari

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la termenii si conditiile actuale fara nici o notificare. Va rugam sa vizitati aceasta pagina pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

chat-side-menu
logo-prevento
Hei! Te pot ajuta cu ceva?
chat-side-menu-close